22-годишна българска студентка от Университета в Павия в Италия е

...
22-годишна българска студентка от Университета в Павия в Италия е
Коментари Харесай

Българска студентка на 22 години е била намерена обесена в Италия

22-годишна българска студентка от Университета в Павия в Италия е била намерена обесена, откакто едно денонощие преди това тя е била оповестена за изчезнала, заяви " 24 часа ". Според локалното издание " Ла провинча павезе "  момичето е изчезнало от общежитието си в университетския кампус в събота. В неделя локален земеделец я намерил напълно инцидентно обесена на дърво на пътя " Кампеджи ".

Все още не се знае по какви аргументи момичето е поставило завършек на живота си. Полицията разпитала съквартиранта на българката в двустайното жилище в общежитието, само че към този момент няма изясненост. Сред хипотезите за нещастието е любовно отчаяние, само че се проверява и какви са резултатите от следването ѝ. Тя не е оставила никакво писмо.

За финален път момичето било забелязано живо в събота сутринта. След това българката излязла от общежитието, минавайки през рецепцията. Предполага се, че е минала няколкостотин метра по пътя, успереден на кампуса, след което е пристигнала до горичката в дъното на пътя " Кампеджи ", покрай автобусния гараж. Българската студентка носела със себе си въже, което съгласно управляващите значи, че към този момент била решила да постави завършек на живота си. Тревога за изгубването са подали приятелки на студентката и съквартирантът ѝ, откакто не могли да я открият вечерта в събота. На идната заран тялото, увиснало на дърво, било намерено от земеделеца, след което на мястото пристигнали и пожарникарите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР