22-годишна българка и 37-годишният й приятел са задържани в кипърския

...
22-годишна българка и 37-годишният й приятел са задържани в кипърския
Коментари Харесай

Арестуваха българска двойка в Кипър за убийството на 3-месечното им бебе

22-годишна българка и 37-годишният й другар са арестувани в кипърския град Лимасол по съмнение, че са умъртвили 3-месечното си бебе, оповестиха локалните медии CypriumNews и Рhilenews.

В ранните часове на 5 март дребното момиченце е превозено от родителите си в многопрофилната болница в Лимасол с спазми, като пред лекарите двойката обяснила, че бебето се е задавило, до момента в който го хранят. Въпреки напъните на неонатолозите и реаниматорите към 7.15 часа новороденото е издъхнало.

При аутопсията е открито, че гибелта на момиченцето е настъпила вследствие на тежка черепно-мозъчна контузия, а по тялото на бебето са открити и фрактури, както и субдурален хематом. Заключението на правосъдните медици е, че 3-месечното бебе е умряло в резултат на злоумишлено травматично пострадване, а опцията пострадванията да са породени при случай е изключена.

37-годишният татко и 22-годишната майка отхвърлят виновност, само че през вчерашния ден Районният съд в Лимасол постанови те да останат в ареста. Според Philenews родителите са били под надзора на Службата за обществени грижи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР