22-годишен студент от Италия реши да татуира на ръката си

...
22-годишен студент от Италия реши да татуира на ръката си
Коментари Харесай

Италианец си татуира QR кода от паспорта за ваксинация

22-годишен студент от Италия реши да татуира на ръката си QR кода от документа за имунизацията си против COVID-19, заяви Агенция Франс Прес.

Документът се изисква за достъп в заведения и кина и отсега нататък Андреа Колонета от региона Калабрия в южната част на Италия единствено ще повдига ръкава на лявата си ръка, с цел да удостовери, че е ваксиниран против COVID-19, написа Българска телеграфна агенция.

Ιταλία: 22χρονος φοιτητής έκανε τατουάζ το covid pass του

— naftemporiki.gr (@naftemporikigr)
" Много е автентично, харесва ми да съм друг ", сподели младият мъж пред изданието " Кориере каузи Калабрия ", откакто се трансформира в звезда с помощта на фрагменти в обществените мрежи Инстаграм и ТикТок.

Родителите му не били доста въодушевени, изясни той. " Насърчиха ме... да бъда по-малко емоционален и да помисля, преди да го направя ".

Видеозапис, оповестен в ТикТок от създателя на татуировката Габриеле Перелоне демонстрира младежа, който подвига ръката си, с цел да бъде снимана, преди да влезе в заведение на " Макдоналдс ". На идващия кадър се вижда по какъв начин защитата сканира фотографията на татуирания код, само че записът прекъсва и не се схваща дали това било задоволително, с цел да бъде позволен Андреа в заведението.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР