22-годишен младеж от Велико Търново предизвика тежка катастрофа на път

...
22-годишен младеж от Велико Търново предизвика тежка катастрофа на път
Коментари Харесай

22-годишен загуби контрол над колата, прати трима в болница

22-годишен юноша от Велико Търново провокира тежка злополука на път I-4 (София-Варна), пращайки в болница трима от спътниците си - 29-годишна жена и двете ѝ деца.

Инцидентът се е случил на 17 юни, към 12,05 ч. на територията на община Търговище, в местността “Боаза”. Правоспособният лидер В. Д., на 22 год., от гр. Велико Търново, управлявайки личния си лек автомоби BMW 520i с великотърновска регистрация и посока на придвижване София-Варна, движейки се с несъобразена с пътните и метеорологични условия (мокра пътна настилка) скорост, на десен завой е изгубил надзор над ръководството на автомобила, оповестяват от ОД на МВР-Търговище.

Колата се е завъртяла, навлязла е в лентата за насрещно придвижване и се е блъснала в правомерно движещ се в посока София влекач DAF с прикачено полуремарке с търговищка регистрация.

В резултат на удара в МБАЛ-Търговище са настанени за лекуване трима пасажери от лекия автомобил – 29-годишна жена, която е с черепно-мозъчна контузия и перфорация на бял дроб, и две деца: момче на 8 год. - с открита рана на главата, и момиче на 3 години - с фрактура на ключица и лява бедрена кост, без заплаха за живота им. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Търговище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР