22 746 лв. от средствата, предвидени за доставка и монтаж

...
22 746 лв. от средствата, предвидени за доставка и монтаж
Коментари Харесай

Пренасочват над 22 бона от парите за светофари към приюта за бездомни кучета във Враца

22 746 лева от средствата, планувани за доставка и монтаж на електронни броячи за светофарни уредби във Враца, да бъдат пренасочени за придобиване на земята, върху която е построен приютът за безстопанствени животни в местността „ Джуджански поток “. Това е едно от 8-те оферти за актуализация на бюджета на община Враца за 2020 година, направени от кмета Калин Каменов, по които ще гласоподават общинските съветници на 29 юни.
Градоначалникът има намерение неусвоените средства от завършени все още обекти по бюджета за 2020 година и от правенето на капиталов план за парка до състезателен комплекс „ Христо Ботев “, в общ размер на 22 721 лева, да се пренасочат за благоустрояване при блокове Орбита 11, 12, 13.
Каменов предлага също с 1 846 лева от преходния излишък в бюджета на Кметство Челопек, да се усилят средствата за ремонт на спирков заслон в обитаемото място, а 1 099 лева от парите за благоустройство в Лиляче да отидат за закупуване на моторна косачка.
Сред концепциите на кмета са 16 800 лева от издръжката на спортните бази да се употребяват за проучване и разбор на кръстовището на бул. „ Васил Кънчов “ и ул. „ Георги Апостолов “, а с други 19 305 лева от същото перо да се дофинансира обезпечаването на налична среда в СУ „ Христо Ботев “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР