21 са новите пациенти в страната, заразени с COVID-19. Двамата

...
21 са новите пациенти в страната, заразени с COVID-19. Двамата
Коментари Харесай

Нов случай на заразен от Несебър! 34-годишен мъж, който преди дни се е завърнал от Банско

 21 са новите пациенти в страната, инфектирани с COVID-19. Двамата от тях са от Бургас. Затова осведоми генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски на  редовния брифинг на Националния действен щаб.

" Единият е по-интересен – мъж на 34 години от Несебър, който се е завърнал от Банско на 1 април.  Сега сме сложили задача на локалното РЗИ да изследва този случай, имал ли е недоволства по време на престоя си в Банско? Преглеждан ли е и въобще по какъв начин са се движили там нещата. Другият случая е на жена на 33 години в Бургас. “

Във връзка с телевизионни репортажи за неналичието на експерти в болничното заведение в Айтос, военачалник Мутафчийски напомни, че обстановката се управлява от един от най-активните районни щабове в страната.

" Както с кмета на Бургас, по този начин и с доктор Паздеров, един сътрудник, който е доста деятелен и развива сериозна активност в ограничението на тази зараза. Навсякъде в България е по този начин и по тази причина би трябвало да си пазим лекарите. “

Генерал Венцислав Мутафчийски осведоми, че с огромно внимание се следят регионалните градове, където има скупчване на случаите.

" В Бургас, макар огромната заплаха от привнесеност на инфекцията, нещата са нормализирани сега “, счита той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР