21 са излезлите от употреба автомобили, които са били принудително

...
21 са излезлите от употреба автомобили, които са били принудително
Коментари Харесай

Премахнаха принудително десетки коли в Стара Загора

21 са излезлите от приложимост коли, които са били наложително отстранени от междублоковите пространства и общински паркинги. За колите във очевидно в неприятно положение, без стикери за техническа редовност или без регистрационни табели, които са паркирани отдавна, са алармирали жители, както и са видяни при обходи на инспекторите, отговарящи за спазването на Наредбата за ръководство на отпадъците и за запазване на чистотата на територията на община Стара Загора.
Според наредбата моторни транспортни средства, които са дълго време паркирани на терени общинска или държавна благосъстоятелност, подлежат на непринудено или наложително пренасяне. В 14-дневен период от връчване на предписанието притежателите могат непринудено да ги реалокират в частен парцел или на профилирана площадка за разкомплектоване.
От съставните по наредбата 244 протокола за техническо положение през 2018 година 158 от колите са непринудено преместени, а за 46 са формирани актове за определяне на административно нарушаване, тъй като формираното наставление ни е било изпълнено.
За излезли от приложимост моторни транспортни средства жителите могат да алармира на безплатния Горещ телефон на община Стара Загора - 0800 157 37.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР