21-годишният Румен Р., 22-годишният Юри Ю. и 23-годишният Йордан Н.

...
21-годишният Румен Р., 22-годишният Юри Ю. и 23-годишният Йордан Н.
Коментари Харесай

Унижение, мъст и любов! Отвличат момичета и ги водят в Максуда, те скачат от кола в движение

21-годишният Румен Р., 22-годишният Юри Ю. и 23-годишният Йордан Н. получиха през днешния ден неоправдателни присъди, откакто подписаха съглашение с Окръжната прокуратура във Варна, което е било утвърдено от съда. Тримата подсъдими бяха предадени на съд за опит да отвлекат малолетно и малолетно момиче в  съучастничество като причинители - закононарушение по член 142, алинея 2, т. 2, 3 и 5, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс.

За закононарушението те одобриха да търпят наказване 3 години отнемане от независимост с 5-годишен изпитателен период, откакто се признаха за отговорни и се отхвърлиха от разглеждане на делото против тях по общия ред.  В тежест на подсъдимите са и направените по делото разходи в размер на 633 лв., които ще платят солидарно. Одобреното от Варненския областен съд съглашение е със мощ на присъда и не предстои на обжалване. 

Осъденият Румен имал връзка с тогава 15-годишното момиче. След раздялата им 21-годишният юноша траял да го тормози, макар предизвестията на вуйчо й да престане. На 14 април предходната година изоставеният дружно с останалите подсъдими решили да се срещнат с момичето. Отишли пред дома му с автомобил. Присъствието им било видяно от  вуйчото на 15-годишната. Между него и  Румен зародил спор, приключил с пестник. Румен се почувствал потиснат пред приятелите си и замислил проект, с който да принуди вуйчото да отиде в неговия квартал и там да бъде осъден. Решил да отвлече момичето и по този начин да накара вуйчото да отиде и да избави своята племенница.

Тримата почнали да търсят нарочената за жертва на похищение 15-годишна. Видели я да се разхожда със своя другарка. Румен слязъл от колата, хванал я за косата и срещу волята й я качил в автомобила. Насила и макар съпротивата в автомобила било качено и другото момиче. 

Роднини на двете отвлечени деца почнали да ги търсят по телефона. Едното оставило телефона си отворен и татко му съумял да чуе, че ги отвличат и ги водят в ромската махала " Максуда “. По-малката съумяла да скочи от колата и била последвана от приятелката си. След скачането им от движещия се автомобил получили разнообразни увреждания. Отведени били в болничното заведение с мозъчни разтърсвания.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР