21-годишният пайнер Радко Петков вбеси зрители и дори Димитър Рачков

...
21-годишният пайнер Радко Петков вбеси зрители и дори Димитър Рачков
Коментари Харесай

Пайнерът Радко вбеси Рачков със самочувствие ала Брад Пит

21-годишният пайнер Радко Петков вбеси фенове и даже Димитър Рачков с надменното си държание в ефир в неразрешеното шоу в неделя вечер.

Младежът, който завоюва риалити формат преди четири години, се засегна от сбърканата си фамилия и анкета, в която инцидентни минувачи не можаха да си спомнят за него. Затова реши да си го върне на шоуто, като се държеше все едно е Брад Пит.

Той даже не отговори на въпроса на Рачков в какъв брой риалити формати е взел участие, като профъфли надменно: " Сега да не искаш да ги броя ". Навиреният му нос ядоса водещия, който е видял две и двеста, и Рачков му се сопна: " Какво става бе, Радко! ". Но пайнерът не си взе записка и продължи да се държи като звезда.
свързани новини6187на 21.01.2020
" Радко... Пази, Боже, сляпо да прогледа! Само дето не сподели: Абе какво ме вълнува Лечев? Ужас,ако не беше той да те направлява нямаше в този момент да си толкоз надут! ", написа зрителка на шоуто, споменавайки менторът на артиста в " Гласът на България " Иван Лечев, който го изведе към успеха.

" Изпя националната ария неповторимо! Иначе част от другите ти чалга песни, които съм чувал са трагични! Ако преминеш към фолклорните ще бъде по-добре ", разяснява различен фен, подразнен от Радко.

Младият мъж, родом от Троян, стана артист на чалга колоса през 2019 година, като фрапантно смъкна килограми, с цел да покрие условията на инж. Димитров за изпълнителите му. Явно с килцата е не запомнил и възпитанието си, отбелязва " Хотнюз ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР