21-годишният Мартин Трифонов е говорил пред своя служебен защитник -

...
21-годишният Мартин Трифонов е говорил пред своя служебен защитник -
Коментари Харесай

Извънредна Информация За Изверга Мартин Трифонов! България Ври И Кипи, Той Е Бил

21-годишният Мартин Трифонов е приказвал пред своя длъжностен бранител - юрист, разяснява окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов. Пред юриста си Трифонов изяснява, че използвал алкохол и енергийни питиета.

Според прокурора, арестуваният е в съответно положение, контактен и няма заплаха за живота му. Трифонов бе прострелян при задържането.

ДНК експертизата потвърждава съпричастност на Трифонов към осъщественото закононарушение, изяснява прокурор Стефанов. Намерените биологични материали по тялото на жертвата са изпратени за проучване в лаборатория в София още в петък.

Утре следва мярка за неотклонение, евентуално в следобедните часове. Утре съда взема решение къде да се организира правосъдното съвещание - в постройката на съда или в болничното заведение, където е Трифонов. Също по този начин, към делото ще бъде присъединена експертна информация от ДНК профила на арестувания.

19 август е Ден на печал в община Сливен. От 17 часа пред община Сливен ще се организира бдение в памет на дребната Кристин Георгиева в символ на съпричастност към фамилията на убитото дете.

На арестувания са повдигнати три обвинявания - за блудничество, за обезчестяване и за ликвидиране.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР