21-годишният Мартин Трифонов е бил съден за блудство и по-рано.

...
21-годишният Мартин Трифонов е бил съден за блудство и по-рано.
Коментари Харесай

Криминален психолог: Заловеният Мартин е имал тежко детство и психически травми

21-годишният Мартин Трифонов е бил съден за блудничество и по-рано. Според престъпния психолог Тодор Тодоров хванатият е имал тежко детство и душевен контузии, предава Би Ти Ви.

Заподозреният за убийството на седемгодишно дете от сливенското село Сотиря към този момент е хванат. Мъжът е оказал опозиция и се намира в болница.

Починалото момиченце е било намерено през вчерашния ден към 14 часа в безпомощно положение край село Сотиря. То е умряло в болничното заведение в Сливен.

" Най-вероятно това ликвидиране е с цел да прикрие друго закононарушение ", разяснява Тодоров.

" Допускам, че преди този момент е имало полово посягане на детето, експанзията, която е изсипал се дължи на обстоятелството, че то е оказало опозиция. Може да се дължи и на обстоятелството, че е заплашило причинителя или пък, надлежно, той се е тормозил от това, че може да бъде оголен, тъй като го познават. Така или другояче, убийството е следващ акт след половото посягане ", сподели още той.

Бабата на Мартин Трифонов призна, че преди време внукът ѝ е посягал на друго момиче. Тя показа, че знае това от щерка си. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР