21-годишният Жак Руфин намерил писмо, адресирано до майка му, докато

...
21-годишният Жак Руфин намерил писмо, адресирано до майка му, докато
Коментари Харесай

Жак разчистваше килера си, когато намери писмо до майка му за неизплатен дълг! Последвалото ще ви разплаче

21-годишният Жак Руфин намерил писмо, адресирано до майка му, до момента в който почиствал килера в къщата си. След като прочел какво написа, решил да показа писмото в обществените мрежи. За броени часове постът му събрал доста лайкове и мнения, написа " Дейли мейл ".

Оказало се, че писмото е изпратено от Джеймс У. Джоунс, който е бил притежател на музикален център във Флорида през 2009 година Г-н Джоунс е влезнал в състояние на майката на Руфин, която е имала усложнения с изплащането на тромпет.


Руфин, който по това време е навършил 13 години, споделя: " Нямах визия, че майка ми се имала толкоз огромни финансови проблеми ".

 Жак Руфин
Той прибавя, че е " толкоз признателен " на Джоунс, че не му е лишил " дара на музиката ", който му е " отворил толкоз доста порти в живота ".

" Наистина правя оценка какво е направил, той е воин в очите ми ", прибавя Руфин.

След публикуването на писмото още доста други хора споделят сходни истории за добротата, която им е била оказана в сложни времена.
Един от потребителите споделя за приемането на гратис образование по пиано, откакто татко му умира.

 Коментар от Boygirlwhatever на Reddit

" Баща ми умря, когато бях на 8 и майка ми не можеше да си разреши повече уроци по пиано. Тогава моят преподавател по пиано продължи да ме учи гратис, до момента в който не станах на 14 и не приключих Канадската консерватория. Тя бе известна пианистка и взимаше много за урок, само че продължи да ни оказва помощ. Това беше огромна поддръжка за мен и в никакъв случай няма да го не помни ", се споделя в коментара.

Някои консуматори се оказали клиенти на музикалния магазин и описват, че образно са видели това да се случва.

Джоунс също си спомня за случая с Руфин и за какво е опростил дълга на майка му.

" Това беше по време на [икономическата] меланхолия, а майката беше болна и беше изгубила работата си. Не желаех студентът да пропусне образованието си просто заради неприятности при осъществяването на заплащанията. "

 Изображение на Джеймс Джоунс, който има тръба

Джоунс прикани тези, които са се впечатлили от писмото му, " да отидат в локалния музикален магазин, да закупят добър инструмент и да го дарят на учебно заведение ". Той сподели, че всичко, което желае, е " децата да получат в ръцете си инструмент, който желаят да научат ".

Много хора разясняват обявата, че са били въодушевени да дарят свои принадлежности, тъй че други деца да могат да се научат да свирят.

От своя страна Руфин пък споделя, че писмото го е въодушевило да сътвори акция за финансиране, с цел да се оказват помощ децата да учат музика.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР