21-годишният Денис Х., който е бил предаден на съд с

...
21-годишният Денис Х., който е бил предаден на съд с
Коментари Харесай

5 години и 4 месеца затвор за мъж за грабеж

21-годишният Денис Х., който е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна, бе наказан през днешния ден от състав на Варненския областен съд на 5 години и 4 месеца отнемане от независимост при непоколебим режим за обир, осъществен като продължавано закононарушение и представляващ рисков рецидив.

На 21 септември предходната година Денис излязъл в отпуск от варненския затвор, където изтърпявал следващата си присъда. Нямал средства и решил да извърши обир, с цел да си набави пари за 5-дневната отпуска. Така на 24 септември в късния следобяд подсъдимият се блъснал съзнателно в две дами, издърпал със мощ златния синджир на едната и избягал. Още същия ден той продал ограбеното украшение. По сходен метод Денис нападнал и издърпал и златен синджир на друга варненка посредством мощ. Продал и него, с цел да си набави пари. Стойността на ограбените златни ланци се пресмята на 646 лв..

Присъдата на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР