21-годишният бургазлия Кирил Петров, който който заби нож в главата

...
21-годишният бургазлия Кирил Петров, който който заби нож в главата
Коментари Харесай

Разкрития за бургазлията Кирил, забил нож в главата на колежка след отказ от любовни ласки

21-годишният бургазлия Кирил Петров, който който заби нож в главата на колежката си от университета, има престъпно досие за хулигански прояви, написа Флагман.бг., базирайки се на свои източници.

Драмата се разигра в апартамент на втория етаж на ул. „ Хаджи Димитър “ 9 след среднощно празненство тази заран малко преди 5 ч.

Негови другари разкриха, че Кирил постоянно бил нападателен, буйствал, когато нещата не вървят по правила, наложени от него.

На съдбовния студентски ваучър нощес 21-годишният мъж се държал много обичайно, самичък изискал да остане в квартирата, населявана от потърпевшата и 27-годишната й сестра.

Той се надявал сред него и момичето да има освен това от колегиални връзки – най-малко секс за една вечер. Издивял, откакто схванал, че пъкленият му проект няма да се извърши. Приетото огромно количество алкохол също оказало въздействие на експанзията му. Извадил нож и го забил в главата на бургазлийката.

Тя към момента е в доста тежко положение, с заплаха за живота. Организирана едарителска акция за кръв.

В момента Кирил е в ареста на Първо РУ-Бургас. Вероятно още на следващия ден Окръжната прокуратура в Бургас ще внесе в съда искане за непрекъснатото му задържане. Очаква се да му бъде повдигнато обвиняване в опит за ликвидиране./БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР