21-годишният български студент в Лондон Габриел Стоянов е бил убит

...
21-годишният български студент в Лондон Габриел Стоянов е бил убит
Коментари Харесай

Българин е починал след нападение на улицата в Лондон

21-годишният български студент в Лондон Габриел Стоянов е бил погубен след нахлуване от трима на улица в английската столица, оповестиха от локалната полиция.

Сигналът е подаден към 23.50 часа на 4 ноември, петък. Българинът, който е родом от Варна, е бил нападнат на ул. „ Бромли Роуд “, която се намира в относително спокоен квартал и наоколо до централната част на британската столица. Габриел е намушкан няколко пъти с нож. Той е откаран в болница, само че макар напъните на лекарите е умрял следобяд в събота, 5 ноември.

Полицията към този момент е арестувала 14-годишно момче и търси съучастниците му. Няколко души са станали очевидци на нападението, като проверяващите ги приканват да се свържат с тях. Търси се информация и от водачи, чиито видео регистратори в колите може да са снимали случая.

„ Ти беше същински благородник, имаше златно сърце и целият живот беше пред теб. Беше обичан от всички и ще ни липсваш ”, написа в обществените мрежи близкият другар на българина Елиът Джоунс. Той към този момент е събрал над 3 000 паунда, с цел да помогне на фамилията на жертвата.

Габриел Стоянов е родом от Варна, научи Дарик. Учил е в локалното учебно заведение „ Св. Климент Охридски ”, след което е траял образованието си в Англия.

Майката на убитото момче – Марияна Петрова пък написа: „ Отнеха един млад непреживян живот! Отнеха ми детенцето, моето всичко! Вярвам отмъщение има и този час идва скоро! “

Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР