21-годишната ни биатлонистка Милена Тодорова завърши на престижното шесто място

...
21-годишната ни биатлонистка Милена Тодорова завърши на престижното шесто място
Коментари Харесай

Нов голям успех за България в зимните спортове

 Алберт Попов с ново рекордно класиране за Световната купа
21-годишната ни биатлонистка Милена Тодорова приключи на влиятелното шесто място в спринта на 7.5 км при девойките на международното състезание за младежи, девойки, юноши и девойки старша възраст в Брезно-Осърбле (Словакия).

Младата биатлонистка сбърка единствено един път при двете си визити на рубежа и приключи на 6-та позиция, единствено на 23 секунди закъснение от победителката. Това дава отлични изходни позиции на Милена за утрешното гонене, осведоми още bTV.

Така тя последва образеца на родния скиор Алберт Попов, който реализира невероятни резултати в последните два старта за Световната купа. В Кицбюел той стана 9-ти, а в Шладминг се подреди на 6-а позиция в крайното класиране.

Още две българки взеха присъединяване в днешния спринт на 7.5 км. Любомира Пехливанска завъртя две наказателни обиколки и финишира 65-та, а Мария Здравкова е 77-ма с четири неточности в стрелбата.

Световната купа в спринта при девойките е за Екатерина Бек от Украйна. Призовата тройка допълниха Камила Жук от Полша и Хана Кебингер от Германия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР