21-годишната Диана Маринова от Велико Търново е една от претендентките

...
21-годишната Диана Маринова от Велико Търново е една от претендентките
Коментари Харесай

Българка иска да лети с милиардер до Луната, родителите ѝ...

21-годишната Диана Маринова от Велико Търново е една от претендентките за сърцето на японския милиардер Юсаку Маезава, написа borbabg.com. Младата търновка се включи в оповестения от него конкурс за дама, с която да показа живота си, както и първото туристическо пътешестване през 2023-а със совалка до Луната, за което предприемачът изкупил всички билети.

Диана решила да кандидатства, тъй като обича провокациите и счита, че едно такова ексцентрично запознанство може да прерасне в същинска обич. Категорична е, че парите не са водещ претекст, а просто добър бонус към една сериозна връзка. Само преди два дни красивата болярка забелязала обявата на японския предприемач в Twitter и незабавно решила да се включи. Попълнила онлайн бланката в формалния уебсайт на милиардера и по този метод била включена в селекцията за негова другарка. Твърди, че не тормози от огромната възрастова разлика сред нея и 44-годишния чужденец, тъй като светът е очевидец на доста двойки с сходни, че и по-големи разлики, които са щастливи макар годините. Тя е уверена, че може да бъде неговата съвършена половинка, тъй като има разнородни ползи и въпреки да не знае японски, приказва съвършено британски език.

Родителите на Диана били шокирани от кандидатурата ѝ и одобряват стореното от нея като смешка. „ Едно от условията е дамата да бъде положителна, а аз постоянно съм усмихната и виждам на живота с розови очила. Готова съм незабавно да стартира да се приготвям за пътешествието до Луната и да се преместя в Япония. В обявата на Юсаку той приказва за реализиране на международен мир и аз споделям неговите възгледи “, разяснява Диана.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР