21-годишната артистка Нермин Сфар, известна със своите ефектни шоута, заяви,

...
21-годишната артистка Нермин Сфар, известна със своите ефектни шоута, заяви,
Коментари Харесай

До вчера тя въртеше гюбеци, а днес се кандидатира за президент на Тунис! Горещи КАДРИ

21-годишната артистка Нермин Сфар, известна със своите ефектни шоута, съобщи, че е събрала и показала пред ЦИК над 35 000 подписа на гласоподаватели.

Това е с три пъти повече от минималното количество, належащо за присъединяване в изборите за президент в Тунис на 15 септември, написа "Гълф нюз ", базирайки се на локални медии.  Фото © Instagram/nermine_sfar

Нермин означи и главните пунктове в своята предизборна акция. Танцьорката на гюбеци даде обещание, че в случай че стане президент, то първо, ще понижи цените на хляба. Тя също ще позволи на девойките да не се забраждат, също по този начин ще упорства на носенето на обичайни туниски рокли.
 Фото © Instagram/nermine_sfar

Освен това, кандидатката желае да глобява мъжете, които са желали да се женят за съответни девойки, само че не са изпълнили обещанието си. Младата дама също ще предложи законопроект, съгласно който на дамите ще се пада две трети от наследството, а на мъжете единствено една трета.



Нермин освен е известна изпълнителка на "танца на корема ", само че е и певица. Нейният взаимен клип с музиканта Чеди Амир е гледан към 1.3 милиона пъти в Ютуб.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР