21-годишната американка Бренън Гелър родила в колата си, а след

...
21-годишната американка Бренън Гелър родила в колата си, а след
Коментари Харесай

Потресаваща жестокост: Жена роди в колата си и остави на пода новороденото да умре в торба за боклук

21-годишната американка Бренън Гелър родила в колата си, а по-късно сложила новороденото в торба за отпадък и я оставила на пода. После се прибрала умерено в къщи като оставила бебето да си стои на пода в автомобила. Мъртвото дете било намерено от служителите на реда ден по късно, оповестява " Дейли Мейл ", базирайки се на органите на реда.

Служителката във фитнес Бренън Гелър е упрекната в прикриване на бременността и раждане в колата си в петък. Никой от нейните другари в Лексингтън, Южна Каролина, или нейните родители наподобява не са знаели за бременността.



Младата жена твърди, че е родила в колата си, а по-късно е поставила детето в торба за отпадък. От полицията разясниха, че по-късно тя е сложила торбичката в краката си на пода и е карала към дома си.



Властите разбрали за случая, защото на 4 август момичето отишло в болница заради загуба на кръв. Лекарите незабавно разбрали защо става въпрос и повикали полиция.



Впоследствие тялото на детето било открито в колата. Гелър е застрашена от 20 години отнемане от независимост до пожизнен затвор за потресаващата си свирепост.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР