21-годишна финландка заработвала като санитарка, за да спечели пари, с

...
21-годишна финландка заработвала като санитарка, за да спечели пари, с
Коментари Харесай

Момиче работи като чистачка, за да спести пари за силикон

21-годишна финландка заработвала като санитарка, с цел да завоюва пари, с които да сбъдне огромната си фантазия – да си постави силикон. Единственото предпочитание на Аманда Ахола е да замязя на куклата Барби и споделя, че е посветила живота си на това, написа Daily Mail, цитира "Дарик ".

Към днешна дата русокоската е похарчила солена сума, за три нараствания на бюста, ринопластика и хиалурон в устните. Прави първата си интервенция едвам 18-годишна. За да се случи това, русокоската работила на доста места, в това число и като чистачка в болница.

„ Това беше същинска борба, тъй като непрекъснато ме подлагаха на критика, че косата ми е прекомерно фризирана, че нося прекомерно доста грим и така нататък “, спомня си финландката. Последното й нарастване на бюста е заплатено от неин почитател от Instagram. Мъжът е много по-възрастен от Аманда и в никакъв случай не са се виждали онлайн. „ Той ме попита дали има нещо, което бих желала, а аз му отговорих, че би ме зарадвала пластична интервенция. Общуваме единствено по телефона и двамата сме удовлетворени от това “, разяснява тя. „ Направих си интервенциите, тъй като Барби е в действителност самото съвършенство и желая да стигна допустимо най-близо до него “, споделя русокоската.

Етикети като „ изкуствена “ надалеч не нервират Аманда, а в противен случай – вършат я същински щастлива. Планира и последващи интервенции, които да я приближат до фантазията й. „ Дали съм пристрастена към пластичната хирургия? Може би по някакъв метод. Просто знам, че би трябвало да върша всичко, което желая, тъй като животът е къс “, метафизичен заключва Аманда.

Since you seem to like the other one

A post shared by Amanda Ahola (@officialamandatoy) on Nov 19, 2017 at 6:56am PST

A post shared by Amanda Ahola (@officialamandatoy) on Nov 14, 2017 at 4:31am PST

My 1200cc babes 6 months after my surgery still healing

A post shared by Amanda Ahola (@officialamandatoy) on Oct 27, 2017 at 10:36am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР