21-годишна Елена Бънбъри беше одобрена от британската Консервативна партия като

...
21-годишна Елена Бънбъри беше одобрена от британската Консервативна партия като
Коментари Харесай

21-годишна бисексуална фурия напира да стане депутат на Тереза Мей

21-годишна Елена Бънбъри беше утвърдена от английската Консервативна партия като претендент за депутат. Тя предходна е през дълга процедура на оценяване, оповестява „ Дейли Стар “.

Ако бъде определена, девойката, която работи в връзките и е футболен почитател, ще стане един от най-младите депутати в английската история. Тя се подвизава в обществените мрежи под хаштага #ToryTinder.



Елена в този момент търси поддръжка да за идните избори, които стават все по-вероятни поради драмата с Брекзит.

Тя показа радостната вест, че е предходна през първия кръг процедури, с почитателите си. „ Знам, че доста народни представители ще кажат „ Давай “. Но чувствам и че доста хора имат подозрения поради качествата и възрастта ми “.



Елена, обаче, си пада и по публикуването на предизвикателни фотоси. Тя неведнъж е била подложена на критика поради фотосите си по бански и долни дрехи. Била е и заплашвана от зложелатели, заканващи се да донесат сълзотворен газ на нейни събития.

„ Хора ми пращат закани за гибел, назовават ме „ тъпа ку*ва “, разгласяват мои персонални и тръбят онлайн, че съм бисексуална. Затова взех решение да ги победя. Наслаждавайте се на тези фотоси на една глупава развратна бисексуална консерваторка, която обожава Брекзит “, разяснява Елена.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР