21-годишна девойка преживя най-големия шок в живота си, след като

...
21-годишна девойка преживя най-големия шок в живота си, след като
Коментари Харесай

21-годишна блондинка тръгна да ражда, без да знае, че е бременна, последваха ужас и още по-голяма изненада

21-годишна госпожица претърпя най-големия потрес в живота си, откакто се разсъни измежду нощ, мислейки, че ѝ се върви до тоалетна. Оказало се, че е почнала да ражда, оповестява „ Дейли Мейл “.



Бет Бамфорд от британския град Стоук он Трент твърди, че нямала никаква визия, че е бременна, тъй като имала цикъл. Покачването на килограмите пък отдавала на това, че просто е дебела.

Тя и 22-годишния ѝ другар Анди Морис към този момент имали две деца – Елза-Мей на 3 години и Аливия на 1 годинка. Докато Анди спял, тя родила момиченце (кръстено по-късно Уилоу). Ужасена, Бет повикала кола за спешна помощ, надявайки се, че медиците ще ѝ оказват помощ най-малко за следродилния стадий. Преди да дойде кола за спешна помощ, обаче, на бял свят излязло второ бебе – още веднъж момиченце (Фрея).



За смут на младата майка, Фрея се родила с краката напред. Бебето не дишало, само че незабавните медици съумели да ѝ обяснят по телефона по какъв начин с „ леко разклащане “ да помогне на бебето да поеме първата си глътка въздух.

По-късно станало ясно, че до момента в който била бременна, Бет няколко пъти е ходила на доктор, само че никой не схванал, че две дечица са на път.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР