21-годишна девойка бе осъдена за противозаконно отнемане на чужд автомобил,

...
21-годишна девойка бе осъдена за противозаконно отнемане на чужд автомобил,
Коментари Харесай

Осъдиха 21-годишна девойка от Варна за кражба на кола

21-годишна госпожица бе наказана за незаконно лишаване на непознат автомобил, оповестиха от пресцентъра на областен съд-Варна.

Деянието е осъществено във Варна на 27-ми август предходната година. Тогава подсъдимата незаконно лишила непознато моторно транспортно средство – лек автомобил " Пежо ", от владението на неговия притежател, без негово единодушие и с желанието да го употребява - закононарушение по чл.346, ал.2 от Наказателния кодекс. Докато 21-годишната госпожица карала автомобила, последвала щета по него, изразяваща се в увреждания по задна ризница и калник. Впоследствие транспортното средство е било изоставено без контрол в отбивка на пътя  Варна – Белослав.  Настъпилите вследствие на действието повреди по колата са оценени на обща стойност за към 400 лева

Към момента вредите са възобновени на притежателя. 21-годишната подсъдима е неосъждана.  По силата на реализирано сред страните съглашение с самопризнание на виновността, Районният съд във Варна наложи наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР