21-годишна американка, студентка в американския щат Аризона, реши да отпразнува

...
21-годишна американка, студентка в американския щат Аризона, реши да отпразнува
Коментари Харесай

ВИДЕО с блондинка, която отваря първото си шампанско, се превърна в истински хит в интернет

21-годишна американка, студентка в американския щат Аризона, реши да отпразнува уместно пълнолетието си. Линдзи Болън, която била с другари в жилището си, избрала да почерпи с бутилка шампанско. Докато младата дама отваряла с неспокойствие бутилката, седейки в леглото, приятелката й снимала протичащото се на видео.

Но вместо с изстрелване на запушалка и звън на чаши, процесът приключил с разливане на наличието на бутилката по леглото, на което лежал и телефонът й. Рожденичката подскочила, с цел да избави шампанското, само че стъпила изкривено и полетяла от леглото, написа „ Дейли мейл”.



На помощ незабавно се притекъл другар, а момичето с камерата не спирало да се кикоти. И имало за какво – гледката била повече от комична: на пода лежала Линдзи, а в ръката си държала бутилката с пенлива течност.



„ Споделихме видеото с приятелите си в университета и в този момент всички ни знаят като тъпата и по-тъпата. От този ден Линдзи постоянно избира шампанско с елементарни тапи”, споделя приятелката й Анджелина.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР