21-годишен столичанин е задържан в Седмо Районно управление при СДВР

...
21-годишен столичанин е задържан в Седмо Районно управление при СДВР
Коментари Харесай

Спипаха 21-годишен столичанин с 2.5 килограма наркотици

21-годишен столичанин е арестуван в Седмо Районно ръководство при Столична дирекция на вътрешните работи за владеене на наркотични субстанции за разпространяване. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Иззети са над 2.5 кг опиати. На 17 септември, към 14.50 часа в ж.к. „ Студентски град “ полицейски чиновници на спрели юноша със подозрително държание. В хода на инспекцията било открито, че е на 21 години, от София, а у него служителите на реда намерили и иззели полиетиленов плик с растителна маса.

При последвали процесуално-следствени дейности, в гаражна клетка, употребена чартърен от столичанина, са открити и конфискувани електронна везна, голям брой разнообразни по тип разфасовки, съдържащи тревиста маса и вещество на бучки и прахуляк.

Младежът е арестуван с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са марихуана с тегло 1 750 грама и амфетамин с тегло 760 грама.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура на арестуваният е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР