21-годишен шофьор помете с автомобила си четирима души на автобусна

...
21-годишен шофьор помете с автомобила си четирима души на автобусна
Коментари Харесай

Полицията работи по няколко версии за причината за катастрофата във Варна

21-годишен водач опустоши с автомобила си четирима души на автобусна спирка във Варна. 14-годишно момиче е в кома, а другите трима потърпевши са в болница с тежки пострадвания. Шофьорът твърди, че е задремал зад кормилото след нощна промяна. До този миг той няма никакви нарушавания на пътя.

По неразбираеми към момента аргументи 21-годишният водач губи надзор над автомобила, качва се на тротоара и се врязва в спирката като опустошава чакащите там хора.

На " Тракия " стопират градски рейсове по над 10 посоки в града и всяка заран тук чакат доста хора, измежду които и възпитаници.

Трима от потърпевшите, две девойки на 14 години и мъж на 28 са в болница " Света Анна ".
Д-р Валентин Власаков- шеф на Отделение по интензивно лекуване и анестезиология в МБАЛ " Св. Анна " - Варна: Двама от потърпевшите са в съществено положение, като момичето, 14-годишно момиче, е с заплаха за живота, с тежка черепно мозъчна контузия, контузия на торакса, на гръдния панер и на крайниците. Младежът е без заплаха за живота, с черепно- мозъчна контузия и контузия на крайниците.
Без заплаха за живота е другото 14-годишно момиче, то е със строшен крайник. Сред потърпевшите е и 51-годишна жена, която е откарана в университетската болница " Св. Марина " с комоцио и контузни рани.

Пробите на лидера за алкохол и опиати са негативни, обявиха от Пътна полиция - Варна. Няма данни автомобилът да се е движил с превишена скорост.
Гл. контрольор Петко Камбуров - шеф на Сектор " Пътна полиция " към ОД на МВР-Варна: В момента се проверяват няколко версии. Има изискани видеомателриали, в това число и автомобилът е екипиран с видеорегистратор. Ще бъде тествана версията, която дава, че е задремал, в това число и техническа нередовност на автомобила.
Младият водач има брошура от 3 години, няма нарушавания. Задържан е за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.
 Млад водач опустоши четирима души на спирка във Варна Млад водач опустоши четирима души на спирка във Варна
14-годишно момиче е в кома, а други трима, измежду които още едно дете, са също в болница с тежки пострадвания, откакто 21-годишен водач се вряза в спи...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР