21-годишен пиян шофьор, който помете шест паркирани автомобила в Пловдив,

...
21-годишен пиян шофьор, който помете шест паркирани автомобила в Пловдив,
Коментари Харесай

Пияният шофьор, блъснал 6 коли в Пловдив, е имал 5 предишни нарушения

21-годишен пийнал водач, който опустоши шест паркирани автомобила в Пловдив, е имал 5 предходни нарушавания, като те са за неспазване на пътни знаци и каране с превишена скорост. Това сподели инсп. Ботьо Гергинов, " Пътна полиция " – Пловдив.

Пет от ударените коли са с доста съществени материални вреди. А една от тях е толкоз повредена, че нейният притежател, студент, теглил заем, не има вяра да може да я оправи. Според него пияни и дрогирани водачи би трябвало да остават без книжки за дълъг интервал от време. Шофьорът е в болница със счупена челюст, единствено една от колите има цялостно " Каско ".



От 4 години има шофьорска брошура 21-годишният извършител, през това време има установени 5 броя нарушавания, два акта и 3 фиша. Те са за неспазване на пътни знаци и за ръководство с превишаване на скоростта, последното нарушаване е 4 месеца преди удара в 6-те коли за неспазване на пътен знак, разясни инсп. Гергинов. Той разясни, че акциите не престават, като 996 нарушителя са открити за последните дни.

В момента се организира и интервенция на територията на цялата страна, която следи за превишена скорост, пияни и дрогирани водачи.

*Снимка: PlovdivNow.bg
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР