21-годишен мъж от с. Малорад е заклал 16-годишната си приятелка,

...
21-годишен мъж от с. Малорад е заклал 16-годишната си приятелка,
Коментари Харесай

ПОРЕДНО ЗВЕРСТВО! Младеж закла 16-годишната си приятелка след битов скандал!

21-годишен мъж от с. Малорад е заклал 16-годишната си другарка, с която живеел на фамилни начала, след тежък битов скандал, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Конфликтът сред двамата е зародил след банален спор и е прераснал в сериозен побой. Сигнал в полицията е подаден към 23.30 ч.

На място незабавно пристигнали униформени. Влизайки в жилището те се натъкнали на ужасяваща панорама. Гърлото на малолетното момиче било прерязано с кухненски нож и тя безусловно се давела в личната си кръв.

Момичето е откарано с кола за спешна помощ към най-близката болница, само че по време на пътуването е умряла от тежката кръвозагуба и потрес.

Ц.Т. е арестуван бързо макар че се опитал да се укрие. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 21-годишният палач е отведен в РУ-Бяла Слатина, откъдето е превозен до РУ-Монтана. Наложена му е полицейска мярка за 24 часа.

Работата по формираното досъдебно произвеждане по чл.115 от Наказателен кодекс продължава под наблюдението на окръжната прокуратура в Монтана.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР