21-годишен мъж, който загина при тежка катастрофа на бул. Руски

...
21-годишен мъж, който загина при тежка катастрофа на бул. Руски
Коментари Харесай

Загиналият шофьор при тежката катастрофа в Пловдив е имал 16 нарушения

21-годишен мъж, който почина при тежка злополука на бул. " Руски " в Пловдив, е имал 16 нарушавания на Закона за придвижването по пътищата за три години. Това стана ясно по време на брифинга на Окръжна прокуратура – Пловдив.

„ Водачът е бил със стаж от три години. Към сегашния миг той има 16 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. През годините са му формирани пет акта за открити административни нарушавания, 10 фиша за по-маловажни нарушавания и едни електронен фиш за превишаване на скорост с 21 километра в час “, сподели основен контрольор Красимир Нешев, шеф на пътната полиция в града.

От думите на Нешев стана ясно, че майката на починалото момче е чиновник на КАТ, само че автомобилът не е на нейно име.

" Автомобилът е фирмен – с регистрация в София В момента се обяснява по какъв начин и по какъв метод този автомобил се е озовал у лидера “, добави той.

При случая почина и 20-годишна жена, адруги двама младежи на 22 година са признати в болница с заплаха за живота.

Инцидентът се е случил към 3:30 ч. през нощта на неделя против понеделник.

Ударът е бил толкоз мощен, че автомобилът, в който са пътували четиримата, се е разцепил на две елементи.

Според предварителна информация лидерът (21-годишният умрял мъж) е изпуснал надзор над колата, навлязъл е във велоалеята сред двете пътни платна и се е блъснал поредно в няколко от дърветата към нея.

Задната част на автомобила се е откъснала и е паднала върху пътното платно.

„ Вече са извършани голям брой дейности по следствието – разпитани са очевидци, назначени са съответните експертизи и са конфискувани материални доказателства от автомобила. Водещата версия все още е високата скорост, само че това би трябвало да се потвърди по съответния метод “, разясни наблюдаващият прокурор по делото Борис Михов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР