21-годишен мъж е обвинен за убийството на десет души при

...
21-годишен мъж е обвинен за убийството на десет души при
Коментари Харесай

21-годишен мъж е обвинен за стрелбата в Колорадо

21-годишен мъж е упрекнат за убийството на 10 души при.
Директорът на полицията заяви, че всичките 10 жертви са разпознати, в това число и на 51-годишния погубен служител на реда, оповестява „ Ню Йорк Таймс “. Убитите са на възраст сред 20 и 65 години.
 Стрелба и убити в три обособени спа центъра в Джорджия - допустимо е да е с претекст ковид Стрелба и убити в три обособени спа центъра в Джорджия - допустимо е да е с претекст " ковид "
Осем души бяха убити и двама ранени при пукотевица в три разнообразни спа центъра в американския щат Джорджия, заяви FOX5, представена от БГНЕС....
„ Заподозреният е разпознат като 21-годишния Ахмад Алиса “, съобщи началникът на полицията в Боулдър Марис Херолд на конференция. " Той е упрекнат в 10 убийства от първа степен и скоро ще бъде превозен до пандиза в окръг Боулдър. "
Алиса, гражданин на град Арвада, е била ранен и приет в болница. " Той е в устойчиво положение ", сподели началникът на полицията.
Стрелбата беше открита до супермаркет „ King Soopers “ в понеделник. По-късно стрелецът се реалокира в постройката на магазина. Говорителят на Белия дом Джен Псаки съобщи, че американският президент Джо Байдън е бил осведомен за случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР