21-годишен бандит, размахал нож на продавачка в магазин във Врачанско

...
21-годишен бандит, размахал нож на продавачка в магазин във Врачанско
Коментари Харесай

Ужасяващо! Бандит тръгна да коли продавачка във Врачанско, крещял „никой не може да ме спре“

21-годишен престъпник, размахал нож на продавачка в магазин във Врачанско и заплашил да я разфасова, бе изправен на подсъдимата пейка, научи BulNews. Нападението се разиграло на 28 февруари в Бяла Слатина, като преди дни нападателният нападател Й.Й. бе наказан условно на 4 месеца затвор.
Припомняме, че в края на февруари към 14.40 часа нападателят влезнал въоръжен в магазин в града и почнал да наскърбява продавачката. Докато ругаел и заплашвал, Й.Й. извадил нож и размахвайки го тръгнал към ужасената жена. През цялото време нападателят крещял „ ще ти отрежа главата, ще ти разчекна устата и ще те удавя в локвата извън, знам по кое време излизаш от работа и ще ти отрежа главата, нищо не може да ме спре “, „ Ще те заколя, жива няма да вървиш, знам къде живееш, ще те убия и никой не може да ме спре “.
В един миг Й.Й. се усетил, че идва полиция и бързо избягал от магазина. Когато униформените пристигнали и разбрали какво е станало, почнали търсене на въоръжения нападател. Малко по-късно 21-годишният мъж бил хванат и откаран в локалното районно ръководство. Там той си признал всичко и предал ножа, с който заплашил да отнеме живота на продавачката.
За нападението с изключение на условната присъда Й.Й. би трябвало да заплати 300 лв. за разходи по делото.
Пострадалата продавачка пък може да предяви против него цивилен иск за претъпения стрес.
Определението е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР