21 души са задържани във връзка с вчерашното нападение срещу

...
21 души са задържани във връзка с вчерашното нападение срещу
Коментари Харесай

Арестуваха над 20 ултраси на Спортинг за нападението над играчи на тима

21 души са арестувани по отношение на вчерашното нахлуване против футболисти на Спортинг Лисабон на клубната база в Алкочете, оповестява "О 'Жого ".

Полицията води следствие по случая, при който към 50 ентусиасти, множеството с качулки, нападнаха вербално и физически играчите в оборудването, като най-сериозно пострада холандският нападател Баст Дост, който получи пострадвания на главата и му беше оказана незабавна здравна помощ. След случаите футболистите напуснаха базата с полицейски конвой и отхвърлиха да разговорят с клубния президент Бруно де Карвальо.

Играчите на този стадий отхвърлят да излязат във финала на шампионата за купата на Португалия на 20 май против Деспортиво Авеш, а част от звездите заплашиха, че ще прекратят договорите си с тима. Причината за недоволството на почитателите е загубата от Маритимо с 1:2 в неделя в последния кръг на шампионата, която разреши на огромния градски противник Бенфика да измести Спортинг от второто място, като п о този метод лиши "зелено-белите " от опцията да играят в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР