21 души са задържани при специализирана полицейска операция срещу разпространението

...
21 души са задържани при специализирана полицейска операция срещу разпространението
Коментари Харесай

Спецакция в Пловдив: Закопчаха над 20 души с наркотици

21 души са арестувани при профилирана полицейска интервенция против разпространяването на опиати в региона. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Операцията за противопоставяне на закононарушенията, свързани с разпространяване и приложимост на наркотични субстанции, е извършена на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В хода ѝ са арестувани 21 причинители, общо са иззети обилни количества амфетамин и марихуана, ново психотропно вещество, хероин, таблетки екстази и клоназепам.

Над 200 грама амфетамин, електронна везна, мобилен телефон и парична сума са конфискувани при взаимни процесуални и следствени дейности от чиновници на отдел „ Криминална полиция “ и бранш „ Специализирани полицейски сили “ от микробуса и жилището на 46-годишен от Браниполе.

В пловдивския квартал „ Столипиново “, в жилището на 40-годишен престъпно проявен и осъждан мъж и 63-годишния му татко, сътрудниците им от Шесто районно управление (на МВР) намерили към 26 грама суха зелена листна маса със наличие на ново психотропно вещество, 40 таблетки Клоназепам и електронна везна със следи от марихуана.

Множество разфасовки марихуана с тегло над 36 грама, 28 таблетки екстази, пакетче метамфетамин и две електронни везни разкрили карловски служители на реда в дома на 33-годишен гражданин на село Московец.

С прокурорски постановления по отношение на четиримата причинители са взети 72-часови ограничения за неотклонение.

В рамките на спецакцията, при обиск и претършуване в жилището на 27-годишен гражданин на регионалния град, чиновници на Първо районно управление (на МВР) разкрили 22 таблетки екстази и близо 7 грама марихуана. Цигари със наличие на суха зелена листна маса и дози амфетамин иззели от четирима младежи на възраст сред 19 и 24 години.

С разнообразни количества марихуана, амфетамин, клоназепам и хероин на територията на Четвърто и Шесто районно управление (на МВР) в регионалния град били засечени осем души на възраст сред 21 и 38 години, а в Карлово и Хисаря – момчета на 19 и 24 години.

Междувременно 27-годишен мъж и 18-годишно момиче, занимавали се с разпространяване на опиати, били арестувани с над 3 грама марихуана и 2,5 грама амфетамин от криминалисти в жк. „ Тракия “ в регионалния град.

По случаите са формирани полицейски производства под наблюдението на окръжната и Районната прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР