21 души бяха хоспитализирани в Северна Франция, а двама от

...
21 души бяха хоспитализирани в Северна Франция, а двама от
Коментари Харесай

21 души бяха обгазени по време на църковна меса във Франция

21 души бяха приети в болница в Северна Франция, а двама от тях са в тежко положение, откакто бяха обгазени с въглероден оксид по време на коледна меса, осведоми БГНЕС.

По време на църковната гала в град д'Оаз в няколко души са се оплакали от главоболие. При идването на незабавните екипи, посетителите в църквата са били евакуирани в близко читалище, където всички миряни са били прегледани.
Папата прикани за повече благотворителност и състрадание в коледното си обръщение По думите на светия отец не би трябвало да чакаме нашите съседи да бъдат положителни с нас, преди ние да им създадем положително
От 72 души по-сериозно потърпевши са 21, които са били приети в болница. Двама от тях са в тежко положение. Единият от тях е подложен в барокамера с О2.

От локалната полиция оповестиха, че равнищата на въглероден оксид са били в пъти над нормата.
Принц Филип пропусна Коледната работа Кралица Елизабет II дойде за Рождественската работа на Коледа без брачна половинка си
Причината за отравянето към момента не е открита, църквата е затворена.

Въглеродният оксид е незабележим газ, който се получава при изгаряне на горива като въглища, дърва, дървени въглища, петрол, керосин, пропан или природен газ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР