21 декември (четвъртък) ще бъде най-гадният ден за 2017 г.

...
21 декември (четвъртък) ще бъде най-гадният ден за 2017 г.
Коментари Харесай

Наближава най-лошият ден в годината

21 декември (четвъртък) ще бъде най-гадният ден за 2017 година

На тази дата означаваме зимното слънцестоене; денят ще бъде най-кратък, а нощта - най-дълга. Освен всичко това, 21 декември ще бъде най-некъсметлийският ден за всички знаци от зодиака.

Но за какво навръх тази дата се пада достойнството

Ако търсите научно пояснение, зимното слънцестоене се случва всяка година, когато слънцето е оптимално ниско над хоризонта и с това настава астрономическата зима в Северното полукълбо. Това се случва към 21 декември и тогава денят е с най-малка дълготрайност, а нощта е най-дългата в годината. Освен това ще следим и назадничав Меркурий.

Думата "слънцестоене " е с латински генезис и значи "слънцето стои неподвижно ", написа уеб сайтът на Earth sky.

А когато има смяна в сезоните, това подсказва неизбежния въпрос: нещо неприятно ли ще се случи? Ако приказваме от позиция на астрологията, отговорът е по-скоро да.

На 21 декември Слънцето влиза в Козирог. Според прогнозите на световноизвестната астроложка Сюзън Милър за Козирога краят на годината ще е сложен. Това ще се отрази и на останалите знаци от зодиака поради ситуацията на Слънцето в Козирог и тъй като нашият безоблачен знак е най-мощният. (Научете любопитни обстоятелства за Козирога във видеото горе)

Луната в земните знаци - Телец, Дева и Козирог

Козирог - за потребността и свободата

През този ден може да се чувствате по-тъжни от нормалното и да нямате въодушевление за нищо. Не позволявайте това да се отрази на връзките ви с другите и не го използвайте като опрощение, с цел да не извършите отговорностите си за деня.

ВИЖТЕ КАКВО МОЖЕ ДА съдебна експертиза ОБЪРКА В "НЕКЪСМЕТЛИЙСКИЯ " ЧЕТВЪРТЪК В ГАЛЕРИЯТА НИ

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР