21-годишната английска актриса Роузи Мак, която дублира Емили Кларк в

...
21-годишната английска актриса Роузи Мак, която дублира Емили Кларк в
Коментари Харесай

Обрат: Брюнетката, която щеше да се пази девствена до брака, забременя само 9 дни след запознанството ѝ с певец

21-годишната английска актриса Роузи Мак, която дублира Емили Кларк в " Игра на тронове ", проговори за връзката си с млад певец, в когото се влюби лудо и ожени за няколко дни. Момичето многократно казваше в социалните мрежи, че ще се пази девствена до брака, пише The Sun.

" Майка ми и баба ми се пазеха до сватбата, но не направих това заради тях. На 14 години четох, че Адриана Лима, моделът на Victoria`s Secret, иска да се пази за съпруга си. Мислех, че това е невероятно и реших и аз да го направя ", споделя Роузи Мак.


Но в един момент всичко се промени. Роузи, която се занимава и с музика, отишла в звукозаписно студио в Лос Анджелис. Там тя се срещна с певеца Джош Брикс, с когото имали общи приятели във фейсбук. Всичко станало почти мигновено. Привличането между младите хора било толкова силно, че след три дни започнали да говорят за сватба.

" Знам, че това е лудост, никога не съм вярвала в любовта на пръв поглед. Но тогава срещаш някого и знаеш, че това е той ", добавя Роузи Мак.


Шест дни по-късно младите хора отишли в кантората. Никой не знаел за това, включително и родителите им. Влюбените дори нямали време да си купят пръстени и прекараха сватбената вечер в хотел, поръчали си пица и гледали филм.


" Видях, че има морални и семейни ценности. Инстинктът ми предполага, че той ще бъде добър съпруг ", казва още Роузи Мак.

Но това не е краят на историята. Скоро момичето разбра, че девет дни след запознанството с бъдещия й съпруг тя успяла да забременее. Изминаха няколко месеца и тя с радост сподели със своите 168 000 фенове в Instagram снимките на заобления й корем.


" Имаше толкова много възможности да направя това [да правя секс] много по-рано, но се радвам, че чаках ", казва още тя.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР