204 бегачи от 51 отбора се включват в най-голямото фирмено

...
204 бегачи от 51 отбора се включват в най-голямото фирмено
Коментари Харесай

Отбори от над 30 мултинационални фирми ще бягат на Liebherr Business Run

204 бегачи от 51 тима се включват в най-голямото фирмено съревнование - LIEBHERR Business Run Plovdiv, което ще се организира за повторно край Пловдив. Състезателите - дилетанти са от над 30 мултинационални компании от цялата страна. Стартът на конкуренцията ще бъде даден тъкмо в 10 часа на 7 октомври 2018 година /неделя/ на паркинга на завода на LIEBHERR в зона " Марица “, част от Тракия икономическа зона. Организатори на " най-големия тийм билдинг в България “ са Спортен клуб " Бегач “ и LIEBHERR. Партньори са SBTech, SportPass, Пощенска банка и Vivacom.

2 766 лв. от таксите на Либхер Бизнес Рън се подаряват на 2 благотворителни локални дела, оповестиха уредниците. Средства ще получат Пловдивският център за деца и родители към фондация " За нашите деца “ и Центърът за психически съвещания " Феникс ". С дарените 1183 лв. от надпреварата през 2017-та година Сдружение " Празнични герои “ или по-известно като Holiday Heroes зарадва обществено слаби фамилии от Пловдив с пакети с хранителни артикули за Коледа. За същата сума Центърът за психическа консултация " Феникс “ осъществя 40 срещи - за психотерапевтична поддръжка на лица, претърпели принуждение и юридически съвещания.

Голямата премия на конкуренцията в неделя е ледник за офиса LIEBHERR за тима победител. Всеки участник в LIEBHERR BUSINESS RUN ще получи специфичен подарък от Begach. Както и ще може да се включи в скара/бира празненството след финала.

Бизнес рън съставлява щафета, в която чиновници на компании в тимове от по 4-ма се състезават кой тим ще изтича най-бързо 16 км. Всеки участник изминава 4 километра преди да съобщи щафетата на сътрудник. Трасето е към завода на LIEBHERR. Освен главното съревнование, от 13 часа ще стартира и Kids Run за деца от 4 до 16 години, квалифицирано по програмата на интернационалната лекоатлетическа организация - IAAF Kids` Athletics.

LIEBHERR Business Run се трансформира в първия общ празник на компаниите в Тракия икономическа зона, който оказва помощ за основаване на обществени и професионални контакти и партньорства, регистрират уредници и участници.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР