2023 година ще започне с леки предизвикателства. Предстоят няколко ретроградни

...
2023 година ще започне с леки предизвикателства. Предстоят няколко ретроградни
Коментари Харесай

Асторолозите прогнозират: Каква ще бъде 2023 година

2023 година ще стартира с леки провокации. Предстоят няколко ретроградни интервала през годината, които ще се отразят на бизнеса, комуникацията и на любовта, написа каналът във vbox7.

„ Новата година стартира със спирачки, тъй като имаме едни ретроградни моменти , които са както на Меркурий, по този начин и на Марс. И самата връзка среща малко усложнения, и в капиталов проект. И с документи. Комуникацията на хората се позабавя малко ”, разяснява астрологът Петя Стоянова .

Идеята на ретроградните планети не е да ни стресират и това не са доста тежки интервали, посочи астрологът. „ Това е по-скоро миг, в който би трябвало да се обърнем във вътрешността. И когато имаме един назадничав Меркурий , това е моментът, в който би трябвало малко да позабавим темпото, да се обърнем към нашите мисли, да преразгледаме дейностите си, задачите ни и даже методът. След като си създадем равносметка в действителни моменти, можем да предприемем дейности ”, изясни още астроложката.

Препоръките са до 17-и януари да не се стартират нови инициативи. „ Най-силно ретроградният Меркурий го усещат Близнаците и Девите, тъй като и двете зодии се ръководят от Меркурий ”, посочи Стоянова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР