2023 г. беше трудна година за кредитополучателите благодарение на заядливата

...
2023 г. беше трудна година за кредитополучателите благодарение на заядливата
Коментари Харесай

Колко биха могли да се спечелят сега $25 000 в компактдиск?

2023 година беше сложна година за кредитополучателите с помощта на заядливата инфлация и по-високите лихвени проценти. И до момента в който оптимизмът беше висок за 2024 година, първият отчет за инфлацията за годината сподели, че инфлацията нараства през декември. Сега при 3,4%, това към момента е по-високо от целевата цел на Федералния запас от 2%, което значи, че има още работа за извършване.

Въпреки че по-високите лихвени проценти са навредили на кредитополучателите, това е огромен подтик за спестители. Въпреки че междинната възвръщаемост на елементарна спестовна сметка е единствено 0,47%, съгласно FDIC е елементарно да спечелите доста пъти повече с високодоходна спестовна сметка или сметка за депозитен документ (CD) сега. С APY на последния вид акаунт до 6,50% (или даже 7% за определени спестители), това води до забележителна възвръщаемост в подмяна на доста малко старания.

И като всяко друго лихвоспестяващо средство, колкото повече депозирате, толкоз повече ще бъдете подготвени да спечелите възвръщаемост. И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР