2022 година ще бъде последната в кариерата на Люпко Петрович

...
2022 година ще бъде последната в кариерата на Люпко Петрович
Коментари Харесай

Люпко Петрович: След Виетнам се връщам в България

2022 година ще бъде последната в кариерата на Люпко Петрович като треньор.
Това разгласи 74-годишният експерт в изявление за " Спорт клуб " в родината си.

Легендарният Петрович подписа за още един сезон с Танхуа от Виетнам. " Докато ме държат краката - оставам на терена. Ще се опълчва на годините. Шегувам се. Предстои ми последният сезон като треньор. Определено. После, когато се сбогувам с прелестните виетнамци, знам къде ще отида. Моят български другар Гриша Ганчев, който е притежател на ЦСКА и Литекс, ме чака. Най-вероятно ще работя в Литекс, несъмнено ще бъда състезателен шеф ", разгласи Люпко, който преди да се озове още веднъж в Азия, беше част от " алените ".

Петрович бе спряган и за сръбски oтбори, само че разгласи, че е размислил дали да се прибере в родината си.

" Мислих по този въпрос няколко дни, след което се отхвърлих. Когато някой желае от сърце да останеш - не можеш да откажеш. Договорът е и доста преференциален от финансово естество. В момента да вземем за пример не мога да желая такива пари в България. Мина ми времето, когато имах и държах на цената си. Знам на какъв брой години съм към този момент ", добави Петрович.

От много време насам се твърди, че в Ловеч търсят заместител на Живко Желев, който води " оранжевите " във Втора лига. Литекс сега е чак на 15-ото място в класирането.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР