2022 година ще бъде под знака на Златорогия Бик, който

...
2022 година ще бъде под знака на Златорогия Бик, който
Коментари Харесай

2022 ще е годината на Златорогия Бик

2022 година ще бъде под знака на Златорогия Бик, който ще диктува свои лични правила и зорко ще следва всеки един от нас. В славянския хороскоп има 16 тотемни животни, а петнадесетото от тях е Златорогият Бик. Неговото ръководство ще бъде друго от предходната година на Петела, по-замислено и постепенно, само че уверено и отговорно. Експертите предлагат да разберете авансово по какъв начин желаете да прекарате годината, с цел да привлечете разцвет и триумф в живота.

Финанси и работа

Покровителството на Златорогия Бик ще бъде по-спокойно, само че това мъртвило в действителност ще бъде подготовка за решителни дейности. Бикът благоприятства замислените хора, които не бързат да осъществят смели хрумвания, без да създадат обстоен проект, а също по този начин строго санкционира измамниците и мошениците.

През 2022 година финансите ще имато огромно значение, само че би трябвало да харчите рационално. Ще бъде мъчно за тези, които са привикнали да пилеят пари, а Бикът няма да донесе шанс на тези, които са привикнали да хвърлят прахуляк в очите си, да се обкръжават със скъпи предмети и да живеят над опциите си. Приоритет ще бъде дейната работа върху личното благоденствие, развиването на бизнеса и способността за вярно систематизиране на бюджета. Успехът ще се усмихне и на тези, които влагат пари за споразумяване на фамилното гнездо: закупуване на недвижими парцели, строителство и придобиване на имоти.

Любов и взаимоотношения

Новата 2022 година ще бъде време за създаване на мощни брачни двойки. Покровителството на Бика ще бъде извоювано от всеотдайни хора, които работят за положителното на фамилията и се поддържат с всички сили. Успехът ще се усмихне на двойки, които мечтаят за деца, както и на самотни сърца, които търсят същинската обич.

Годината на Бика ще бъде сложна за вятърничавите човеци, които не са придирчиви във взаимоотношенията и са способни на изменничество. Такива качества ще им причинят доста проблеми и няма да доведат до благополучие.

Здраве

Бикът се отличава с положително здраве, неуморност и мощна сила, само че даже и с такива характерности, той се нуждае от добра отмора. През 2022 година е значимо да се следи благосъстоянието даже на най-здравите хора. Тази тактичност ще помогне да се разпознават болести в ранен стадий и да се предотврати тяхното развиване. Активната физическа активност ще помогне за подсилване на имунитета и поддържане на добра форма, а навременната отмора ще ви избави от претоварване и прочувствено изгаряне, написа Edna.bg.

Годината на Бика е време, в което настроението може да е непрекъснато положително, което значи, че ще пристигна време за разлъка с токсични хора, освобождение от токсични привързаности и следване на правилата на другите хора. Бикът е фамилно животно, тъй че е най-добре да черпите мощ и ентусиазъм от личния си дом, създавайки място на мощна положителна сила.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР