2021 определено беше тежка, но празниците винаги са повод за

...
2021 определено беше тежка, но празниците винаги са повод за
Коментари Харесай

Какво ви очаква в навечерието на новата 2022 година според вашия зодиакален знак

2021 несъмнено беше тежка, само че празниците постоянно са мотив за развлечение и разтоварване

За благополучие, вашият хороскоп за тази нова година е изпълнен с бляскав оптимизъм и е цялостен с благоприятни условия, написа

Време е да облечете обичаната си празненство рокля и да отпиете малко шампанско, тъй като боговете на празненството се заемат с вечерта на 31 декември!

Луната ще премине през управлявания от Юпитер Стрелец на 31 декември, вдъхновявайки нуждата от другарство и добиване на максимума от всяко прекарване. Променливият огън на Стрелеца е равностоен на огъня, към който семейство, другари и непознати се събират, с цел да споделят истории и да усетят топлината на този вълшебен детайл.

Луната също ще седи единствено на три градуса от кипящия Марс – планета на изтъкването, желанието и силата – в същия знак. Това ще добави вълнуваща доза възторг към вечерта, който в по-голямата си част ще бъде много позитивен. Луната по едно и също време ще секстилира Сатурн, призовавайки ви да бъдете прагматични, а в това време квадратът Луна-Марс към неуловимия Нептун прави опциите и мистерията на незнайното още по-интригуващи.

Ето какво ви чака в навечерието на новата 2022 година съгласно вашия зодиакален знак:

Овен: Живеете за момента

Какво чакате към момента, Овни? С Луната и вашия небесен шеф Марс, които се свързват в спонтанния знак на Стрелец, вие търсите способи да задоволите жаждата си за живот. Луната и Марс ще бъдат провокирани от мечтателният Нептун, който ви припомня да се доверите на протичащото се и да прегърнете магията във всеки миг.

Телец: Търсите фамилиарност

Има скупчване на планети в спонтанния Стрелец, активиращ вашия сексуален осми дом на фамилиарност, взаимни инициативи, споделени запаси и връзки със сродната ви душа. Независимо дали става въпрос за евентуална бизнес инвестиция или сантиментално предложение, вие желаете нещо същинско. Луната и квадратът на Марс с Нептун обаче ви оказват помощ да извършите разлика сред действителността на обстановката и илюзията, която ви лимитира.

Близнаци: Прекарвате ужасно време

С Луната и Марс надвиснали над търсещия естетика седми дом на съглашения, взаимни отстъпки и сътрудници, вие сте склонни да бъдете по-фокусирани върху вашия обичан човек и хората като цяло. Сложният квадрат на Луната и Марс към Нептун обаче може да е повода да обмисляте дали би трябвало да поемете водеща роля в нещо.

Рак: Отдавате се на ваучър

Създайте повече място в графика си за развлечение, Раци! Луната ще се причисли към дръзкия Марс в спонтанния знак Стрелец, разклащайки вашия виновен шести дом на благополучие, ежедневни ритуали и грижа. Независимо дали сте купонджийска натура, тазгодишните благоприятни условия са много епични. Имате толкоз доста предложения, че можете даже да изберете да присъствате на повече от един ваучър, което ще е много приключенско от ваша страна. Предизвикателството? Луната и Марс ще се сблъскат с Нептун, предизвиквайки възприятие на неустановеност, само че всичко това е част от прекарването на нещо ново.

Лъв: Преживявате невероятни дни

Това е обичаното ви време от годината, тъй като никой не знае по какъв начин да провежда тържество като вас. По-важното е, че с Луната и Марс, надвиснали над вашия празничен пети дом на любовта, пристрастеността, удоволствието и себеизразяването, вие освен мислите отвън рамката тази година, само че и насочвате вниманието си към приоритизирането на вашето благополучие. Поставете някои граници във вашите взаимоотношения, в случай че е належащо.

Дева: Променяте традициите

Направете го по вашия метод, Деви. Луната ще се причисли към кипящия Марс в импровизиран Стрелец, възпламенявайки вашия четвърти дом на дом, фамилни въпроси и прочувствени основи, което ще въодушеви мощен ентусиазъм за независимост. Това е изключително правилно, когато разглеждате Луната и квадрата на Марс към Нептун през вашия предан седми дом на връзки. Липсват ви граници в тази област от живота ви? Няма потребност да изпитвате виновност, изключително когато това се отнася до вашето благополучие.

Везни: Доста заети сте и непрекъснато в придвижване

Вашият календар е напълно напълнен. Това може да попречи на ежедневните ви задания и почивката ви, само че не и в случай че методите стратегически. Луната ще се причисли към Марс в спонтанния Стрелец на 31 декември, запалвайки вашия любопитен трети дом за връзка, продан и общественост. Освен че внасяте динамичност в тази област от живота си, вие също се чувствате по-оптимистични. Квадратът Луна-Марс към Нептун през вашия виновен шести дом е единственото ви предизвикателство. Подредете целите си и не се претоварвайте.

Скорпион: Чувствате се в центъра на прожекторите

Чувствате ли потребността да парадирате с блестящата си визия в новогодишната нощ, Скорпион? Това може да има нещо общо с Луната и Марс, надвиснали над вашия обаятелен втори дом на пари, чувствени удоволствия и привички. Правите всичко допустимо, с цел да изглеждате зашеметяващо, тъй че не забравяйте да употребявате своята прозорливост в процеса. Луната и Марс ще се сблъскат по едно и също време с блестящия Нептун във вашия празничен пети дом на развлечение, пристрастеност и наслаждение, тъй че се уверете, че сте реалисти, когато става въпрос за вашите идеали.

Стрелец: Вие сте душата на празненството

Не е чудно, че рожденият ви ден се случва през празничния сезон. Вашият инфекциозен възторг е част от вашия сексапил, а непосредствената непосредственост на Луната до Марс във вашия знак единствено ще подчертае нещата. Така че без значение дали сте на открито, с цел да празнувате, или сте хазаин на новогодишното празненство в дома ви, вашата убеденост и сила в никакъв случай не престават да сплотяват всички. Имайте поради, че Луната и Марс ще се сблъскат с Нептун, което може да ви направи свръхчувствителни към прочувствените подводни течения във вашата среда. Защитете силата си.

Козирог: Затваряте се вкъщи

Може да е сезонът на вашия рожден ден, само че сте изтощени. Затова е изключително значимо да вземете под внимание както Луната, по този начин и дръзкия Марс, надвиснали над вашия 12-и дом на затваряне, фантазии и всичко зад кулисите. Беше дълга година и квадратът Луна-Марс към мъгливия Нептун през вашия трети дом ба връзка и неотложен продан може да е повода сега да се държите за себе си.

Водолей: Събирате се със остарели другари

Сред шума и паниката на празничния сезон, Луната ще сплоти напъните си с Марс в Стрелец във вашия 11-и дом на асоциациите, общността и възприятието за принадлежност към света на 31 декември. Липсват ли ви най-хубавите ви другари? Имате шанс, защото в астро прогнозата на всички места написа " събиране за празнуване ". Вашето предизвикателство обаче може евентуално да произтича от квадрата Луна-Марс към Нептун, предизвиквайки възприятие на комплициране във връзка с вашата непоклатимост и самочувствие. Не се сравнявайте с другите.

Риби: Правите самоуверено изказване

Със Слънцето, надвиснало над вашия 11-и дом на обществото, не е чудно, че притегляте светлината на прожекторите, само че това не е всичко. Луната ще сплоти силите си с Марс в Стрелец във вашия 10-и дом на авторитет, популярност и известност, което единствено ще подклажда огъня и ще поддържа сцената, на която към този момент сте. Вашият искра е непостижим, с помощта на връзката на Луната и Марс с вашия небесен държател Нептун.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР