2021 година е била една от най-лошите за британската кралица

...
2021 година е била една от най-лошите за британската кралица
Коментари Харесай

Скай нюз: Изминалата година беше една от най-лошите за Елизабет Втора

2021 година е била една от най-лошите за английската кралица Елизабет Втора, се споделя в разбор на телевизия " Скай нюз ".

" Ужасна година " - по този начин Елизабет Втора назова 1992 година поради комплицирания любовен живот на децата ѝ и пожара в двореца Уинздър. Никой още не е споделил нищо за 2021 година, само че това безспорно е една от най-драматичните години за кралското семейство и персонално за кралицата, счита " Скай нюз ". Елизабет Втора загуби брачна половинка си принц Филип. Той умря на 9 април на 99 години. Това бе огромен удар за кралицата, прекарала с херцога на Единбург 74 години в сватбен съюз.

Загубата на нейния съмишленик, фамозен с възприятието си за комизъм, високо ценено от Елизабет Втора, обаче бе последвано от изявлението на брачната половинка на внука ѝ принц Хари - Меган Маркъл за Опра Уинфри, която упрекна кралското семейство в проявен расизъм към нея, както и делото против сина ѝ принц Андрю за обезщетения по обвинявания в полово посягане, които той отхвърля.

Макар и като цяло Елизабет Втора да продължава да е в положително здраве за нейните 95 години, за първи път тази година тя на няколко пъти анулира свои задължения, в това число присъединяване в климатичната конференция в Глазгоу, даже прекара няколко дни в болница, въпреки и единствено като превантивна мярка.

В последна сметка анализът на " Скай нюз " приключва оптимистично с взор към новата 2022 година, в която кралицата ще означи невиждано събитие - платинен празник като монарх, цели 70 години на трона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР