2021 година беше трудна и тежка, изпълнена с несигурност и

...
2021 година беше трудна и тежка, изпълнена с несигурност и
Коментари Харесай

Какви ще бъде 2022 година според предсказанията на Нострадамус?

2021 година беше сложна и тежка, изпълнена с неустановеност и паника. Очакваме новата година, изпълнени с вяра, че ще е по-добра, по-лека, по-усмихната и по-успешна. Такава ли ще бъде тя настина? Вижте предсказанията на Нострадамус – френския доктор, изучавал астрология и окултни науки, какво ни чака в близкото бъдеще. Те са скрити в стихове, наречени катерни. Известни са негови над 6000 сходни предсказания, доста от които към този момент са се сбъднали.

1.       Срив на обичайните валути

Според предсказанията сривът на $ и нечувана инфлация ще бележи новата година. Инвестициите в злато са рационални за предотвратяване на спестяванията.

2.       Криза в Русия

Нострадамус пророкува заплаха за Путин, подбудена от естествено злополучие.

3.       Природни катаклизми

Невиждани естествени катаклизми предстоят за земята. Част от тях към този момент наблюдавахме през последните години. Според предсказанията на Нострадамус и през новата година ни чакат обширни горски пожари, наводнения, урагани, изригване на вулкани, които могат да унищожават продукцията в цели страни и да доведат до апетит.

4.       Ядрена бомба

Нострадамус приказва за експлоадиране на нуклеарна бомба, което може да заплаши живота на земята и да го промени тотално по метод, който не познаваме.
Вижте по кое време ще има Трета международна война съгласно Нострадамус
Нocтрaдaмуc прeдcкaзaл кaк изтoчeн цaр щe зaвлaдee Eврoпa прeди нaчaлoтo нa Трeтaтa cвeтoвнa вoйнa. Тoвa ca oткрили изcлeдoвaтeли oт кa...

5.       Астероиден дъжд

Опасността от сходен дъжд, в случай че предсказанието се случи, е голяма за живота на земя и сигурността на популацията. Големи метеорити, попаднали в океани и морета, могат да провокират големи приливи талази, които да бъдат съдбовни за огромна част от живота на земята.

6.       Изкуствен разсъдък

Нострадамус приказва за развиването на изкуствения разсъдък през 2022 година и сферите, в които той ще измести индивида. Страшно звучат предсказанията му за заличаване на човечеството от роботите и машините. Дали това ще е безусловно, или значи срив на живото другарство, деградация на полезностите и липса на топла връзка сред хората очи в очи следва да забележим.

7.       Средиземно море
Последните думи на великите персони преди гибелта им
Управници, писатели, композитори - без значение какъв брой популярен е човек, гибелта не отминава никого. Оказва се обаче, че колкото по-интересен...

Експлозия в Средиземно море е измежду предсказанията на Нострадамус. Счита, че тя ще бъде резултат от опит с нуклеарна бойна глава.

8.       Трите дни

Интересно е предсказанието на Нострадамус за опустошение и три дни мрачевина, след които ще настъпи мир. Какво е имал поради следва да разберем, в случай че се сбъдне.

Възможно е всяко едно от тези предсказания да е метафорично и действително да открием отговора в елементарния живот, а не в катаклизми, застрашаващи живота на Земята.  Със сигурност ни следва забавна година, която надали ще е лека, даже да не се случи нищо от страховитите предсказания на Нострадамус.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР