2020-та година ни поднася много изпитания, но природата сякаш компенсира

...
2020-та година ни поднася много изпитания, но природата сякаш компенсира
Коментари Харесай

Задават се Цветна Супер Луна и зашеметяващ поток от падащи звезди - време е за сбъдване на желания!

2020-та година ни сервира доста тествания, само че природата като че ли компенсира с редица красиви небесни феномени, към които да отправим взор и да помечтаем за по-добри дни и сбъдване на нашите най-съкровени стремежи.

Тази седмица ще станем очевидци на цели 2 невероятни феномени, които са освен красиви, само че и съгласно астролозите основават удобни условия за сбъдване на нашите стремежи и за началото на положителни въздействия.

На 5-май своят пик ще доближи метеорният поток Ета Аквариди, който е годишно галактическо събитие. Тази година събитието стартира на 19 април и се чака да продължи до 20 май, само че най-видим ще бъде към 5 май.

 небе звезди Thinkstock

За разлика от другите метеорни потоци Ета Акваридите не са породени от опашката от парчета и прахуляк от Халеевата комета. Вместо това галактическите материали, причинявавщи метеорния поток са се отделили от кометата преди стотици години.

За тази година скоростта на Ета Акваридите ще стартира да се усилва от ранната заран на вторник 5 май. През този интервал от Земята могат да бъдат видяни най-малко 20 метеора на час.

Максимумът на Ета Акваридите тази година ще съвпадне с появяването на Супер Луна. Това значи, че яркостта на естествения сателит може да повлияе на видимостта на метеорите.

Цветната Супер Луна ще бъде последната Супер Луна, която можем да следим до края на 2020-та година. Тя ще изгрее на 7-ми май. Нарича се Цветна Супер Луна поради антични индиански предания, съгласно които това е интервалът на най-красивия разцвет на пролетните цветя.

 падащи звезди небе луна Istock

Важно е да знаем, че Цветната Супер Луна ще донесе шанс на тези, които търсят смяна. Също по този начин е значимо през този ден да сте настроени оптимистично - това ще помогне да се изпълнят най-съкровените ви стремежи! За да реализирате фантазиите си, през този ден не трябва да стоите в профил, а да действате. Много от вас ще се радват на шанс, в случай че се засилват и се борят за желанията си. Необходимо е просто да бъдете дейни, само че и въпреки всичко деликатни. В любовта шансът ще чака тези, които се пробват да се трансформират към по-добро.

Но това Пълнолуние ще ни донесе и мощен спор сред нашите стремежи и действия, хубаво е да се възползваме от това време, с цел да се откажем от неприятните си привички, да успоким неврните импулси, да изслушваме хората към нас и да се освободим от всичко остаряло и ненужно.

Вижте в галерията ни какво да чака всяка зодия от забавния интервал!
Какво да очакаваме от Цветната Супер Луна и зашеметяващия поток от падащи звезди 4 фотоси  Какво да очакаваме от Цветната Супер Луна и зашеметяващия поток от падащи звезди  Какво да очакаваме от Цветната Супер Луна и зашеметяващия поток от падащи звезди  Какво да очакаваме от Цветната Супер Луна и зашеметяващия поток от падащи звезди  Какво да очакаваме от Цветната Супер Луна и зашеметяващия поток от падащи звезди
Още:
3-те зодии, които готвят най-добре 3-те зодии, без които ще живеем по-добре Трите зодии, без които светът не би оживял Трите зодии, които постоянно получават това, което желаят Трите зодии, които флиртуват най-умело
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР