2020 ще е поредната добра година за гейминга. Големи игри,

...
2020 ще е поредната добра година за гейминга. Големи игри,
Коментари Харесай

The Last of Us Part II получи категоризация от ESRB

2020 ще е следващата добра година за гейминга. Големи игри, модифицирани версии на класики, новите конзоли, развиването на облачния стрийминг на видеоигри. Всичко това ни чака точно през актуалната година.

Една от упоменатите огромни игри, които всички чакат през 2020 е без подозрение The Last of Us Part II. Продължението на зомби-шедьовъра на Naughty Dog от 2013 ще ни показа една пораснала Ели, която живее в едно от дребното оживели човешки поселища дружно с това, което наподобява е нейната интимна другарка. Нещо се случва и Ели излиза от зоната си на мира, поемайки за следващ път по пътя на насилието. Общо взето това е, което знаем за сюжета на новия The Last of Us.

Тази седмица стана ясна вест, която… не звучи толкоз като вест, в действителност: The Last of Us Part II е получила категоризация от ESRB и тя е „ М “ (Mature), т,е, „ за възрастни “. „ Може да съдържа интензивно принуждение, кръв и мъчения, полово наличие и/или нерегламентирана лексика “, гласи описанието Mature 17+ категоризацията. Независимо, че доста медии показват, че това ще е първата игра на Naughty Dog, получаваща такава категоризация, то това не е правилно. Първата игра получи същия рейтинг от същата организация.

The Last of Us Part II трябваше да излезе този месец – на 21-ви, само че от студиото оповестиха в края на предходната година, че това няма да се случи. Вместо това, заглавието ще се появи през май – на 29-ти.

Сред другите неща, които към този момент знаем за играта са това, че The Last of Us Part II ще може да се възползва от изцяло изменен енджин, който ще разреши усъвършенствания по всички фронтове. Освен това, самата игра ще е по-голяма с 50% от първата, а един от акцентите в нея ще е тематиката за насилието. Дали новият The Last of Us ще се появи за PlayStation 5, следва занапред да разберем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР