2020 направи copy/paste в 2021 г., а ние дори не

...
2020 направи copy/paste в 2021 г., а ние дори не
Коментари Харесай

От подут тестис до фейк снимки: Най-големите глупости, с които звездите блеснаха през 2021 г.

2020 направи copy/paste в 2021 година, а ние даже не усетихме по кое време съвсем отмина това време. Е, най-малко имаше много звездни гафове, които си костват да бъдат припомнени. Някои бяха в действителност неуместни, криндж и супер смешни, а други... по-скоро жалки. Ето някои от най-безумните звездни моменти от 2021 година

Ники Минаж тази година меко казано се изложи, откакто заяви в Туитър, че другар на братовчед ѝ в Тринидад получил странна реакция, която била след сложена ваксина. От обявата ѝ стана ясно, че неидентифицираният човек " станал импотентен " и " тестисите му се подули ", откакто бил имунизиран. Той трябвало да се дами няколко седмици по-късно, само че поради казуса годеницата му се отказала от сватбата.

Повод за този туит бе тазгодишната МЕТ церемония, на която Ники бе поканена, само че не отиде, тъй като трябвало да показа зелен документ. Рапърката не била имунизирана и на този стадий не желала, тъй като събирала още информация. Интернет прегря от рецензии против звездата, която обаче не промени мнението си. Белият дом също се намеси, като ѝ предложи да я свържат със експерти, които да се опитат да ѝ обяснят повече за имунизациите.

Виж още: Стереотипите, които чужденците имат за българите! Че сме руснаци, простаци и още

Мадона не стопира да предизвика. Наскоро тя се забърка в скандал с 50 Cent, който се опита да я унижи с новите ѝ фотоси, а по-рано кралицата на поп музиката сама се изложи. Звездата показа своя фотография, само че с една детайлност - тялото от фотото не беше нейно. Певицата отнесе много смешки, само че и хейт.

Виж още: Изненада: Venci Venc' подвигна загадка женитба! Коя е дамата на сърцето му

Тази година Лизо написа коментар в обществената мрежа, че Крис Браун, прочут с обвиняванията, че протяга ръка на дами, е един от най-любимите ѝ хора в света. " Харесваш бияч на дами? ", е един от многото въпросителни мнения, с които Лизо се сблъска, само че тя е привикнала да бъде нападана и не обърна внимание.

Деми Ловато наподобява е съществено объркана през цялата година. Производство на секс играчки, среща с извънземни, които се обиждали, че ги назоваваме по този начин, през небинарните ѝ разкрития, та до странните ѝ дейности. Певицата подлага на критика уредниците на огромен музикален фестивал в Съединени американски щати, че не са спазили ограниченията да не се струпват доста хора на едно място, само че седмица по-късно... тя взе участие на същия музикален фестивал. Към объркването включваме и прическата на Деми...

Джон Мейър пък описа, че бил плакал на документалния филм за Бритни Спиърс, който се появи тази година. Фенове обаче побързаха да му напомнят, че през годините е пускал много хейт против певицата, даже се е отнасял присмехулно към нея.

Изображение: https://www.instagram.com/nickiminaj/, https://www.instagram.com/lizzobeeating/, https://www.instagram.com/ddlovato/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР