2020 година поднесе достатъчно неприятни изненади, но едно нещо, на

...
2020 година поднесе достатъчно неприятни изненади, но едно нещо, на
Коментари Харесай

Дядо Коледа трогна децата с антивирусно писмо

2020 година сервира задоволително неприятни изненади, само че едно нещо, на което фамилиите по света се надяват, е естествена Коледа. Именно в подобен миг във Facebook скоростно се популяризира обръщение от Дядо Коледа, в което положителният дъртак твърди децата, че коледните празници няма да бъдат анулирани поради коронавирусната пандемия, написа в. " Дейли остарял ".

За да успокои малчуганите, че макар обстановката към момента могат да чакат посещаване от него, Дядо Коледа им е написал дълго обръщение.

" Важно! Обърнато ми бе внимание, че на децата по света се споделя от по-големи братя и сестри, родители, други възрастни и даже другари, че тази година Коледа няма пристигна поради коронавирусната пандемия. Това просто не е правилно. Аз също упражнявам обществено разграничаване, тъкмо като и вие ", написа положителният дъртак.

Дядо Коледа продължава решително: " Никой тук на Северния полюс не се е заразил. Всички играчки и други дарове ще бъдат дезинфекцирани преди и откакто бъдат опаковани и сложени в шейната ми, за ги доставя до домовете ви ".

" Не се тревожете, другари. Няма да разпространя вируса, нито ще се заразя от вас, в случай че някой инцидентно е болен. Коледа не се анулира ", приключва Дядо Коледа.

Откакто е качено на страницата Елф он дъ шелф айдиъс " във Facebook, посланието на положителния дъртак се популяризира скоростно.

Потребителите и най-много майки с дребни деца приветстват " включването " на Дядо Коледа.

" Брилянтно. Незабавно ще го покажа на двете ми деца ", написа въодушевена родителка.

" Дъщеря ми непрекъснато ме пита дали Дядо Коледа ще пристигна. Сега несъмнено мога да я развеселявам с позитивен отговор ", споделя друга очарована майка.

" Браво, Дядо Коледа, продължавай в същия дух ", гласи различен утвърдителен коментар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР