2020 година! Някои си мислеха, че по това време летящите

...
2020 година! Някои си мислеха, че по това време летящите
Коментари Харесай

Коли с над 1000 коня на Volkswagen Club Fest

2020 година! Някои си мислеха, че по това време летящите коли ще са на всеки ъгъл. Дори че телепортирането ще е реалност и ще пътуваме до другия завършек на света в един момент. Не било писано очевидно. И популярност Богу! Защото ние харесваме нашите коли на земята. И колкото повече време прекарваме с тях на пътя, толкоз по-добре. За да покажем какво са те за всички нас – автомобилните почитатели, се събираме за 11-ти следващ път в Интер Експо Център на 07 и 08 Март.

10 години! Да, в действителност тъкмо 10 години изминаха от първия Volkswagen Club Fest. Объркващо, нали? И в този момент, както и тогава, членовете на " Клуб на последователите на Фолксваген в България " непринудено и изцяло безплатно приготвят, провеждат и организират този авто празник. Отделят от свободното си време и влагат цялата си сила и страст. Именно тези техни старания притеглят нови и нови почитатели. Всяка година.

Volkswagen! Свикнахме да виждаме доста и най-различни по време на тези 11 следващи издания. Нови, модифицирани, реставрирани, спортни... А също и Audi, Seat, Skoda... Някои ще кажат нищо ново... И ще сгрешат! Миналата година за първи път в залите имаше един мотоциклет Volkswagen. Вярно, така наречен самоделка, само че неповторим! Е, тази година взехме решение да доразвием концепцията с нещо ново... Двуколесни, нормално червени, постоянно огнени и шампионски... Естествено от концерна... Сигурно се сещате към този момент? Заповядайте и разберете повече!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР