2020 година! Някои си мислеха, че по това време летящите

...
2020 година! Някои си мислеха, че по това време летящите
Коментари Харесай

Volkswagen Club Fest 2020 – същата боя, друг цвЕт


2020 година ! Някои си мислеха, че по това време летящите коли ще са на всеки ъгъл. Дори че телепортирането ще е реалност и ще пътуваме до другия завършек на света в един момент. Не било писано очевидно. И популярност Богу! Защото ние харесваме нашите коли на земята. И колкото повече време прекарваме с тях на пътя, толкоз по-добре. За да покажем какво са те за всички нас – автомобилните почитатели, се събираме за 11-ти следващ път в Интер Експо Център на 07 и 08 Март.

10 години! Да, в действителност тъкмо 10 години изминаха от първия Volkswagen Club Fest. Объркващо, нали? И в този момент, както и тогава, членовете на Клуб на последователите на Фолксваген в България непринудено и изцяло безплатно приготвят, провеждат и организират този авто празник. Отделят от свободното си време и влагат цялата си сила и страст. Именно тези техни старания притеглят нови и нови почитатели. Всяка година.

Volkswagen ! Свикнахме да виждаме доста и най-различни по време на тези 11 следващи издания. Нови, модифицирани, реставрирани, спортни... А също и Ауди, Сеат, Шкода... Някои ще кажат нищо ново... И ще сгрешат! Миналата година за първи път в залите имаше един мотициклет Volkswagen . Вярно, така наречен самоделка. Но неповторим! Е, тази година взехме решение да доразвием концепцията с нещо ново... Двуколесни, нормално червени, постоянно огнени и шампионски... Естествено от концерна... Предполагам се сещате към този момент? Заповядайте и разберете повече!

10 тона! Колко в действителност е било тежестта на най-масивният участник до в този момент на феста? Едно е несъмнено – тази година този връх ще бъде усъвършенстван! Колко колела на една ос ще има кандидатът за купата? С каква категория може да се ръководи? Колко е дълъг? Все въпроси, които ще намерят отговор на 07 и 08 Март!

1000 к.с.! Магична преграда, що се отнася да автомобилна мощност. Е, тази година за първи път в залите ще има коли (множествено число) с мощ над 1000 к.с. В множеството случаи не разкриваме участниците във Volkswagen Club Fest . И в този момент няма да го създадем. Тунинговани или „ сток “ са тези кончета? Ще би трябвало да дойдете и да разберете сами.

8 март! Случайно или не, тази година вторият ден от Volkswagen Club Fest 2020 съответствува с тази дата, която някои честват, някои не. Но пък ние сме приготвили забавна изненада за всички дами, които ще дойдат на феста на 8 март. Защото това е най-малкото, което можем да създадем за това, че ни търпят с нашите порастнали играчки.

Volkswagen Club Fest 2020! Дали ще бъде още веднъж същия? Да, сигурно. Забавен, забавен, завлядавящ, другарски, фенски! Дали ще бъде друг?! Обзалагаме се, че тази година ще надминем всичките ви упования! На 7 и 8 март от 10:00 до 18:00 часа!

От почитатели за фенове”!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР